Certus Forsikring vælger zantio som IT-partner

Skrevet af

Certus Forsikring, Reference hos zantio ITCertus Forsikring har netop valgt zantio som IT-partner. Certus Forsikring gjorde brug af et gratis it-tjek fra zantio da de ønskede et overblik over deres IT-udgifter. Det stod hurtigt klart for ejerkredsen at der var mange fordele ved at vælge zantio som IT-partner. Zantio leverer alt fra hostede løsninger, til avancerede systemopsætninger og almindelig brugersupport.

Certus Forsikring kan nu fremover ringe ét sted når de har brug for IT-relateret assistance, om det drejer sig om hardware indkøb, regnskabssystemer, hostede løsninger eller andet – så træffer de altid en kompetent IT-konsulent.

 

Når vi siger partner, så mener vi det!

 

Certus Forsikring er et forsikringsfirma som har specialiseret sig i ulykkes forsikringer, og stiftet af tidligere landsholdsspiller for det danske herre håndboldlandshold, Anders Eggert. Certus Forsikring skal efter valget af zantio som IT-partner, nu kun fokusere på at skabe merværdi for deres forretning, og bruge deres kompetencer til det som de er bedst til – forsikringer til private og erhverv.

 

Læs mere om Certus Forsikring her: www.certus-forsikring.dk

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *