Bestil et gratis IT-tjek af din virksomheds IT.

ANALYSE AF IT-UDSTYR

En komplet analyse af hele jeres IT-setup, alt fra bruger PC, netværk og licensforhold.

UDARBEJDELSE AF RAPPORT

Efter vores gennemgang, udarbejder vi en rapport som vi efterfølgende aflevere til Dem.

GENNEMGANG AF RAPPORT

Sammen gennemgår vi rapporten, denne rapport tager ca 30 minutter. Her vil du blive informeret om dine nuværende forhold.

OVERLEVERING & tilbud

Vi prøver at lave en besparelse uden at gå på kompromis med kvaliteten, og hvis du ønsker en omlægning går vi straks igang med dette.Zantio tekniker sikrer IT-driften hos en kunde

Et IT-Tjek er en omfattende teoretisk undersøgelse af hele virksomhedens IT-infrastruktur og IT-miljø, som udarbejdes i tæt dialog med kunden. Resultatet af undersøgelsen udmunder i en tilstandsrapport, der kommer med forslag til eventuelle forbedringer i virksomhedens IT-miljø.
Vi gennemgår følgende:

 • Servere
 • Klienter
 • Firewall
 • Antivirus Software
 • Licensforhold

Vi har oplevet flere eksempler på virksomheder, der ikke har været bevidste om problemer, og som har betalt for alt for dyre løsninger i deres IT-miljø. Med en rapport fra zantio, kan du se hvad du betaler for, og om du får hvad du betaler for.
Vores IT-tjek er 100% gratis og uforpligtende.

Kontakt os på tlf.: 7050 5800, og book et gratis IT-tjek.
KundeReferencer


 • Altid god service, fleksibel, Intet er for stort eller småt og de er yderst kompetente inden for de arbejdsområder de arbejder med. Tingende bliver ikke gjort sværere end de er. Kan helt klart anbefale Zantio.

  Kenneth Zederkof-Hansen
  Medejer i Familie-Huse A/S
 • Zantio har igennem de seneste to år supporteret New Power Partners med vores IT systemer. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet, da de nødvendige kompetencer er til stede for at kunne sikre en fleksibel og hurtig service til offshore-branchen.

  Tonni Bager
  Partner, New Power Partners


SkalVi ringe dig op?


  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked