IT-Outsourcing

Vi tilbyder IT-Outsourcing til virksomheder som lægger deres IT-Drift og overvågning hos os, i virksomheden, eller en kombination. Vi leverer IT-Drift og afvikling af applikationer året rundt. Vi har et katalog af skalérbare driftsydelser som sammensættes til en unik pakke, tilpasset virksomhedens behov og ønsker, hvilket også giver overblik over omkostningerne og derved lavere IT udgifter.
Hvorfor vælge IT-Outsourcing?


Omkostningsstyring

IT-outsourcing kan synliggøre dine omkostninger og bedre gøre dig i stand til at styre dem. Har du valgt at holde alt IT in-house, er der mange parametre, du skal holde styr på, på omkostningssiden. Udover at der løbende er investeringer i nyt udstyr, og der skal være personale til rådighed hele tiden, er der omkostninger til strøm, UPS, backup, programmel og licenser, revision, nødprocedurer, etc. At styre og tilføre egne ressourcer koster ikke kun i indkøb af udstyr, men også i form af tid og lønomkostninger til rent faktisk at installere, betjene og vedligeholde udstyret. For at kunne styre omkostningerne er det nødvendigt at vide, hvor omkostningerne er.Fast månedlig ydelse

Med IT-outsourcing får man mulighed for at fjerne en række synlige og usynlige variable omkostninger, samt eliminere større investeringsudgifter, og erstatte dem med en fast månedlig ydelse. Skal der skaleres op eller ned, fordi din virksomhed ændrer sig, skaleres ydelsen typisk også op eller ned i samme takt. Du får altså ingen springende omkostninger ved at skulle anskaffe nye servere, øge bemandingen til at håndtere support og drift, etc. Du får stadig adgang til state-of-the-art teknologi, men du slipper for at køre, vedligeholde og opdatere alt på egen hånd. Du har ingen investeringer og har nemt ved at budgettere omkostningerne.Den nyeste teknologi

Du ved, hvor hurtigt software og hardware bliver forældet, og hvor svært det er for IT-medarbejderne at holde sig up-to-date med alt! Outsourcing giver dig fordelen ved at have mere end blot en IT-professionel. Du får adgang til en lang række dygtige teknikere med et eller flere specialer, som altid er opdaterede på, hvordan du bedst muligt kan udnytte teknologien. Dit miljø bliver opdateret løbende, og kommer der ny og bedre teknologi på markedet, vil du højst sandsynligt få mulighed for at få glæde af det. IT-Outsourcing giver dig adgang til den nyeste og bedste teknologi, samtidigt med, at du får adgang til en viden, som du ville have svært ved at etablere og fastholde internt i virksomheden.


Minimering af risiko

At følge med i den teknologi, der kræves for at køre din forretning, er dyrt og tidskrævende. Professionelle udbydere af IT-outsourcing arbejder med flere virksomheder og er derfor nødt til konstant at være på forkant med den seneste teknologi. Denne form for viden og erfaring reducerer risikoen væsentligt for, at du implementerer en kostbar, forkert beslutning.


Effektivitet

Hvis man forestiller sig, at den medarbejder, der i dag sørger for at holde installationen kørende in-house i stedet anvendes til at sikre en bedre udnyttelse af teknologien til at understøtte virksomhedens aktiviteter, ville det så omdefinere effektiviteten og give mulighed for et digitalt løft? Hvis en server eller en disk går ned, kan det afgjort bringe din virksomheds effektivitet i knæ, hvis du ikke har direkte adgang til redundante servere eller disks.


Alt eller intet?

Foregående faktorer er et godt udgangspunkt for at vurdere om IT-outsourcing er relevant for din virksomhed. Brug lidt tid på at vurdere fordele og ulemper og få eventuelt hjælp til at afdække de faktiske omkostninger ved den drift, du har i dag. Så bliver det nemmere at vælge mellem at holde alt in-house eller outsource. Husk at outsourcing ikke betyder alt eller intet. Der er masser af muligheder for at prøve tingene af og vælge kombinerede løsninger, hvis det passer bedre.Fordele ved IT-Outsourcing


Prisfleksibilitet

Prisen følger virksomhedens aktivitet; bliver I flere stiger prisen, men den falder også, hvis I bliver færre.

1

Sikkerhed

Størst mulig funktionalitet, fleksibilitet og sikkerhed.

2

Altid online

Høj oppetid og nem betjening.

4

Skalerbarhed

Det er nemt at udvide løsningen med yderligere brugere og services.

5


KundeReferencer


 • Jeg har med stor tilfredshed anvendt Zantio som leverandør af IT tilpasninger i min konsulent virksomhed. Kompetencerne spænder vidt fra sikkerhed/backup, MS Office support samt integration af mobil faciliteter. Pris og kvalitet samt afledte kompetencer har til fulde levet op til mine forventninger. Fakturering har altid været korrekt. Jeg kan give mine allerbedste anbefalinger af Zantio.

  Kjeld Gade
  Indehaver af Gade-Consult
 • Zantio har igennem de seneste to år supporteret New Power Partners med vores IT systemer. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet, da de nødvendige kompetencer er til stede for at kunne sikre en fleksibel og hurtig service til offshore-branchen.

  Tonni Bager
  Partner, New Power Partners


SkalVi ringe dig op?


  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked