IT-Sikkerhed

Ved besøg i forskellige virksomheder ser vi ofte, at IT-sikkerhed er en overset del af virksomhedens infrastruktur. Manglende sikkerhedsbestemmelser eller forskrifter kan få alvorlige konsekvenser, hvis uvedkommende får adgang til følsomme oplysninger og data, og evt. gennemfører ændringer af virksomhedens infrastruktur.
En anden vigtig overvejelse i forbindelse med IT-sikkerhed er bl.a. hvordan den enkelte virksomhed ønsker at håndtere medarbejdernes adgang til fortrolige data, e-mails, hjemmesider, fysiske lokationer m.v.
Zantio IT Tekniker taler i telefon i serverrumInden skaden sker

Når virksomhedens IT-mæssige kompleksitet bliver for stor, eller hvis der opstår en konkret trussel eller sikkerhedsspørgsmål, er det en god ide på forhånd at have tilkoblet en rådgiver eller IT-firma som zantio, der kan bistå i de konkrete situationer.


Hvordan er jeres nuværende Sikkerhed?


Arbejdsstationer/Lapstops

Hvordan sikrer i virksomhedens arbejdsstationer/lapstops? Benytter i jer af BYOD? I så fald, hvordan sikrer i jeres data?Wi-fi

Er jeres virksomheds trådløse net krypteret med højeste standard?Eksterne lokationer

Hvordan er jeres virksomheds data sikret, når medarbejdere kobler på fra eksterne lokationer?


Firewall

Er jeres virksomheds firewall tidsvarende og reglerne opdateret?


Data placering

Hvor er jeres virksomheds data placeret, og hvordan får i adgang til dem, eller hvem har adgang til dem?


Inden skaden sker

Hvis der opstår en konkret trussel eller sikkerhedsspørgsmål, er det en god ide på forhånd at have tilkoblet en rådgiver eller IT-firma som zantio, der kan bistå i de konkrete situationer.Sikkerheds information IT supportRådgivning om IT-sikkerhed

Hos zantio er vi specialiseret i at rådgive og vurdere virksomheders behov for at sikre data og derefter skabe den løsning, der giver jer de tryggeste rammer om jeres IT, bestil et gratis IT-tjek og lad os gå din IT-sikkerhed igennem:

 • Foranalyse
 • Design og detailanalyse
 • Implementering
 • Drift
 • Overvågning
 • SupportMedarbejdernes adfærd er nøgleordet for god IT-sikkerhed

Medarbejdernes adfærd er nøgleordet for god IT-sikkerhed


Når det kommer til it-sikkerhed, er det en god grundregel at opfordre alle virksomhedens medarbejdere til at bruge sin sunde fornuft – og bede dem spørge en it-kyndig, hvis de er i tvivl, eller opsøge en ekspert, hvis I oplever en konkret trussel.

Hos zantio står vi altid klar til at hjælpe jer.

KundeReferencer


 • Hørte om Zantio via gode venner, som roste deres arbejde og service. Besluttede mig til at prøve at tage kontakt til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. I arbejder hurtigt, fortroligt og er bund seriøse. Tak for god service, ser frem til positivt samarbejde i tiden fremover.

  Thyge Jacobsen
  CEO - Scan-pork A/S
 • Hos Hersted Ejendomme valgte vi Zantio som vores IT-rådgiver, da vi søgte en grundig, praktisk, målrettet og pokkers dygtig IT-rådgiver- zantio har bestemt bevist deres værd.

  Poul-Erik Petersen
  Indehaver hos Hersted Ejendomme A/S


SkalVi ringe dig op?


  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked