IT-Support

Med IT-support fra zantio kan samtlige af din virksomheds medarbejdere få løst sine IT-problemer med et enkelt telefonopkald til zantios servicedesk. IT-supporten fra vores servicedesk kan købes on-demand (afregnet per time) eller som abonnement til en fast lav månedlig ydelse. Vi eliminerer alt unødig ventetid for dine medarbejdere, og sørger for at de altid har en toptunet computer, så de kan bruge deres tid på deres egentlige arbejde. Se mere om vores serviceaftaler i menuen.
Øg produktiviteten for hele din virksomhed

Problemer på medarbejdernes PC’er er ikke bare irriterende – de er også tidsrøvere, der formindsker effektiviteten i hele din virksomhed. Med IT-support hos zantio kan samtlige af dine medarbejdere hurtigt få løst sine PC-problemer, så arbejdet kan fortsættes. Dermed vil produktiviteten i din virksomhed maksimeres.24/7/365 – IT-Support

Som noget helt unikt tilbyder zantio en udvidelse af bruger support, så den gælder døgnet rundt og året rundt. Det betyder, at medarbejderne i din virksomhed kan få løst sine PC-problemer når som helst, hvor som helst. Uanset om dine medarbejdere og kollegaer har problemer med deres smartphone, tablet eller laptop så kan vi nemt og hurtig fjernsupportere dem med et program der hedder teamviewer. Vi løser alle problemer inden for IT- ingen sag er for lille eller for stor. Lad os varetage jeres virksomheds IT-support så dine medarbejdere ikke bruger unødig tid på at vente eller fejlsøge på egen hånd.


On-demand eller på abonnement

Du kan vælge at købe zantio’s IT-support on-demand eller på abonnementsordning. Vi anbefaler selv abonnementsordningen, som vi kalder 360 remote IT-Support, fordi ordningen afregnes til en fast lav månedlig ydelse. Så slipper du for, at dine omkostninger pludseligt løber løbsk. Vi skræddersyer et abonnement til lige netop din virksomhed så den passer til jeres økonomi og behov. Kontakt os allerede idag, og lad os finde en god løsning til din virksomhed.MED IT-SUPPORT FRA ZANTIO IT FÅR DIN VIRKSOMHED


PROFESSIONEL SUPPORT

Som passer ind i din virksomheds økonomi og aktuelle sted, enten i hverdage fra Mandag til Fredag eller døgnet rundt og året rundt.

PERSONLIG SERVICE

Som giver dig et forståeligt overblik, så du ved præcist, hvad du bruger penge på i jeres IT-budget.

EFFEKTIV TILGANG

Med skærmdeling kan IT-supporterne fra zantio løse dine medarbejderes IT-problemer med skarp præcision og undgå unødig udkørsel til jeres lokation, og derved minimere jeres IT-udgifter.

HURTIG PROBLEMLØSNING

Over telefonen eller ved udkørende konsulent, så din virksomhed får mindsket tiden ved et driftsafbrud hos hver medarbejder.Har du brug for IT-Support? Kontakt os allerede nu


RING TIL OS PÅ 7050 5800

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine IT-udfordringer på telefonen alle ugens dage, Mandag til Fredag.

KONTAKT OS PÅ MAIL

Vores support mail er support@zantio.dk, vi vil besvare din mail indenfor 30 minutter.Vi yder allerede Support til • Bygmax A/S zantio reference
 • C-Bed zantio reference
 • Certus Forsikring, Reference hos zantio IT
 • Fredericia kommune, zantio reference
 • Monjasa A/S zantio reference
 • Scan-pork, Reference hos zantio IT
 • Lægehuset A/S, Reference hos zantio IT
 • Linderoth A/S, Reference hos zantio IT
 • LED iBond, Reference hos zantio IT
 • Familiehuse A/S, Reference hos zantio ITKundeReferencer


 • Altid god service, fleksibel, Intet er for stort eller småt og de er yderst kompetente inden for de arbejdsområder de arbejder med. Tingende bliver ikke gjort sværere end de er. Kan helt klart anbefale Zantio.

  Kenneth Zederkof-Hansen
  Medejer i Familie-Huse A/S
 • Zantio er der altid når ITén svigter, og løser problemerne hurtigt og effektivt, yderligere formår Zantio at kommunikere teknik og IT på en forståelig måde. Kan kun anbefale andre at kontakte zantio hvis de ønsker en kompetent og professionel IT løsning.

  Stina Maguire
  Ejer og konsulent hos Maguire


SkalVi ringe dig op?


  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked